gastenboek vakantiehuis Tsjechië Bohemen Kraslice

Wij zijn benieuwd naar uw ervaringen

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Uw E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat uw bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
Fam Peters Fam Peters schreef op 19 juli 2015 om 17:31:
Van 27 juni - 11 juli heerlijke weken gehad! Prachtig weer gehad.Onze dochter heeft zich ook zeker goed vermaakt.Wat een speelgoed,er is aan alles gedacht.Ook heerlijk in het zwembad,trampoline,glijbaan,schommel enz.. We hebben ook mooie route s in de omgeving gereden.Karlovry vary ook erg mooi.Leuk met het treintje Diana mee omhoog,en daar boven ook heerlijk gegeten. Ook een leuke route gereden richting Bublava,en naar restaurant schone aussicht.Ook zeker aan te bevelen.Er is genoeg in de omgeving om heerlijk en goedkoop te eten. Het was allemaal in een woord geweldig! Mooi groot huis met ook alles wat je nodig heb. Wij zijn heerlijk uitgerust!Dit huis is ook zeker aan te bevelen. Ook hopen wij het huis in Frankrijk zeker een keer te gaan bezoeken.Dat ziet er ook geweldig uit op de foto s. Bedankt voor alles Marian en Gerrit.Het was Super!

2 september 2016
Wij verbleven met 12 mensen in het huis in Kraslice. Het waren twee prima weken en we hadden veel geluk met het weer. Het huis is ruim en van alle gemakken voorzien. Je zit meteen in de bossen en leuk is ook dat je naar het stadje met restaurants kunt lopen: dan is een biertje bij het eten erg lekker en de wandeling terug goed voor de spijsvertering. Onderweg zie je met wat geluk reetjes grazen. Het is een mooie uitvalsbasis voor leuke tochten: wij vonden het gebied in Soos erg mooi, bezochten het pittoreske kasteel van Loket en hebben lekker gezwommen in het complex in Frantiskovy Lazne, om maar een paar dingen te noemen. Leuke vogels gezien rond het huis en in de tuin zoals grauwe klauwier, zwarte en gekraagde roodstaart, torenvalk en kruisbekken. Dank ook voor de goede tips! Families Gras, Van Groningen, Van den Noort en Koeleman.

24 juni 2016
Wij zijn nu voor een 2e maal in het huis van Marjan en Gerrit! Fantastisch, kan het niet anders zeggen ! Het huis is heel mooi, volledig met smaak ingericht, voorzien van alle faciliteiten en comfort welke je thuis ook hebt! Goed gelegen, niet ver over de Duitse grens, gemakkelijk bereikbaar. Vermits het voor ons een eerste keer Tsjechië was hebben wij er het vorig jaar maar 1 week verbleven om dan met onze hondjes verder te reizen naar Praag ! Het is er ons zo goed bevallen dat we nu hier voor 2 wkn zijn en de data van volgend jaar liggen ook al vast! Er wordt door de eigenaars heel veel info gegeven over de omgeving en wat er te beleven valt. Je kunt heleboel uitstappen maken naar verschillende mooie plaatsen en de natuur is er heel mooi. Wij hebben dit huis indertijd gekozen omdat de foto’s ons aanspraken en omdat onze hondjes mee welkom waren . Er is ons werkelijk niets tegengevallen en kunnen niets anders dan de bezoekers van deze website de raad Te geven om jullie vakantie hier door te brengen! Bedankt Marjan en Gerrit voor het lieve onthaal dat ons ieder jaar te wachten stond en voor het gebruik en plezier van jullie prachtig huis ! Kitty en Marcel